Meniul site-ului
Instruirea masterilor pentru saloanele de înfrumusețare
Faceți instruirea în cadrul Catricci Beauty School și veți obține o nouă profesie bine plătită
Pentru începători și masteri activi
Nu sunt necesare cunoștințe speciale
Teorie minimă și accent pe practică
Abilități reale pentru venituri
mari
Școala de înfrumusețare a fost fondată de președintele Asociației Naționale de Frumusețe din Republica Moldova - Ellia Catrici
Catricci Beauty School vă oferă posibilitatea de a studia profesia din domeniul frumuseții cu ajutorul unor profesori experimentați, la un preț rezonabil, într-un centru de instruire dotat la cel mai înalt standard.

Dacă doriți să vă perfecționați, să înțelegeți secretele adevăratei frumuseți și să vă faceți viața mai strălucitoare și mai interesantă, trebuie doar să vizitați școala noastră Catricci Beauty School și să frecventați oricare dintre cursurile oferite de noi. Veniți și vă vom ajuta! Catricci Beauty School este o echipă puternică, unită, binevoitoare, care are aceleași obiective și sarcini, care vă va ajuta întotdeauna să găsiți ceea ce aveți nevoie.

Echipa noastră vă va ajuta nu numai să fiți frumoși, ci și cum să-i faceți și pe alții frumoși; nu doar să dezvoltați abilități, ci și să vă asigure dezvoltarea acestora în continuare.
Cursuri în cadrul Catricci Beauty School
Instruirea este realizată de maeștri de înaltă calificare care și-au început cariera de la cel mai jos nivel. Profesorii noștri vă vor relata despre toate complexitățile muncii și vă vor arăta metode moderne și eficiente din propria experiență.
Cursul „Manichiură și pedichiură”
La aparat, clasic, european, medical, combinat, lucrul cu cuticulele dificile, mâini și picioare diabetice, bătături și unghii încarnate, indicații și contraindicații în cadrul procedurilor de manichiură și pedichiură, acoperire cu ojă, acoperire cu ojă de tip gel.
7 lecții curs de bază
12 lecții prelungite
1 lecție durează
4 ac. ore
Cursul „Master epilare”
Cursul „Master epilare” cuprinde: epilare cu ceară și cu pastă de zahăr (shugaring) - 3 zile.

E posibilă și învățarea a câte una dintre tehnici - 2 zile
3 zile de antrenament complet 2 zile de antrenament mono
Cursul durează
12 ac. ore
Cursul „Maseur”
Pentru a lucra ca maseur, trebuie să cunoașteți elementele de bază ale anatomiei și fiziologiei. Cursul include învățarea unor combinații dintre tehnicile cu efecte mecanice și reflectorii asupra țesuturilor. Specificul efectuării masajului manual sau cu ajutorul unor dispozitive speciale. Învățarea tehnicilor de masaj: mângâiere, frământare, frecare, vibrații etc.
10 lecții
Eliberarea unui certificat internațional
Cursul „Masaj facial”
Masajul facial este o metodă profilactică și curativă de acțiune asupra pielii și a mușchilor, cu ajutorul căreia puteți obține rezultate vizibile.
Un bonus plăcut pentru dobândirea unei specialități va fi profitul ridicat, încât femeile au grijă în mod activ și regulat de aspectul lor!
10 lecții
Eliberarea unui certificat internațional
Cursul „Extensia genelor”
1. Familiarizarea cu materialele și instrumentele. Măsurile de siguranță.
2. Pregătirea locului de muncă. 3. Prelucrarea instrumentelor (tipurile de dezinfectare). 4. Pregătirea genelor naturale pentru extensie.
5. Metodele de extensie a genelor: - extensie clasică (fir cu fir) a genelor; (practicarea) 6. Tipurile de extensie. Și multe altele ...
Teorie - 3 ore
Practică - 10 ore
1 lecție durează 3 ac. ore
Curs „Master Browist”
Industria de înfrumusețare se dezvoltă în fiecare an din ce în ce mai puternic și dacă mai devreme frumusețea fetelor depindea doar de manichiuriste și coafori, acum apar noi profesii, de exemplu - brow maker.
7 lecții curs de bază
12 lecții prelungite
1 lecție durează 4 ac. ore
Cursul „Laminare”
Procesul de laminare vizează schimbarea ușoară a structurii firelor de păr, hrănindu-le din interior și făcându-le mai puțin rebele, conferindu-le o curbare frumoasă și o lungime suplimentară a genelor, iar sprâncenele capătă o formă frumoasă, perfectă și la modă. Cu ajutorul keratinei, genele și sprâncenele devin dense, strălucitoare, îngrijite și frumoase.
10 lecții
Eliberarea unui certificat internațional
Cursul „Machiaj permanent”
Machiajulpermanentpentruofată estecaobaghetă magică care îipermitesă nupiardă timpul, să aratemereuîncântătoare șisă economisească baniicaresecâștigă cugreu. Iarpentru un maestru începător, acesta este un mod minunat de perfecționare, auto-dezvoltare și de a câștiga mai mult.
7 lecții curs de bază
12 lecții prelungite
1 lecție durează 4 ac. ore
Cursul „Tu – propriul tău make-up artist”
Acest curs se potrivește oricui își dorește să stăpânească abilitățile unui machiaj profesionist de la zero și să capete o nouă profesie. Cursul, pe lângă o bază teoretică extinsă și lecții practice intensive, include instruire privind lucrul cu viitorii clienți și construirea unui brand personal.
7 lecții curs de bază
12 lecții prelungite
1 lecție durează 4 ac. ore
Cursul „Coafor”
Familiarizați-vă cu profesia în timpul cursului de coafură, creați coafuri frumoase și tunsori elegante! Vă căutați pe sine și job-ul de vis? Luați un curs de coafură și începeți să lucrați acolo unde doriți cu adevărat.
7 lecții curs de bază
12 lecții prelungite
1 lecție durează 4 ac. ore
Cursul „Extensia unghiilor”

Pilirea unghiilor, modelarea corectă a unghiilor, extensia unghiilor, designul deacvariu al unghiilor, designul french, designul unghiilor, french, cum să pregătiți corect și rapid unghiile naturale pentru extensie, french cu nisip și aplicații, și multe altele în cursul nostrum, oferite de fondatoarea școlii Catricci Beauty School - Ellia Catrici
6 lecții curs de bază
10 lecții prelungite
Stăpânește 7 modele diferite de unghii
Înregistrare online
Lăsați-vă contactele
Obiectul
Acest lucru nu te obligă la nimic.
Partenerii școlii de înfrumusețare
OGI - Open Gate Moldova
Compania noastră Catricci este partener cu OGI, care participă la o mișcare internațională de ajutorare a oamenilor care se află în situații dificile ale vieții și de prevenire a traficului de persoane!
Catricci Lounge
Datorită parteneriatului strâns cu salonul de înfrumusețare de top Catricci Lounge, școala noastră își actualizează și-și completează în mod permanent cursurile cu cele mai noi cunoștințe, tehnici și modele. Mulțumim experților pentru dedicare!
Instruirea masterilor pentru saloanele de înfrumusețare
Lăsați o cerere de programare și vă vom informa cu drag referitor la condițiile și programul de instruire.
Pentru începători și masteri activi
068034321 060988511
Moldova, Chisinau
Anestiade 6
school@catricci.com

© All Rights Reserved. Catricci Beauty School.